MatoLale "Dybala" (Prod. 23Z)

Pubblicato il 18 nov 2019
Instagram: instagram.com/matolale/
Studio rec. "Blackout"
Mix "Sivi"
Stem-Mastered "Cohen Yusha"
Video "Cinematic Albania"
Bridge.
Ik e coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja braziljana
Mkan inat coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja braziljana
Ref.
Okej Muj bjen
Ata po flasin per mu po nuk ka problem
Se nji dit vjen
Pishman i bjen
Ata po flasin per mu po nuk ka problem
Se nji dit vjen
I marr me ren
Verse 1.
Its MatoLale pa designer
E din tgjith kush o babaa
Goca para cuna mrapa
Pjata eshte me e nxeht se shpatlla
Jo svi dot te ajo data
Se jam i zon te casablanca
Bohet nomi vodka me kafka
Kostumi lart najki te shapka
Ok ej , fol ca do se un ta gjej
Nuk mnjef mo nuk tnjof ej
Lidhjet kena gjitha nej ,di xhej ,rre fej
Klabi nkom kur vi knej
Gota pi shishe thej
Kapi gotat thyji tgjitha hej mos i lej

Bridge.
Ik e coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja braziljana
Mkan inat coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja braziljana
Ref.
Okej Muj bjen
Ata po flasin per mu po nuk ka problem
Se nji dit vjen
Pishman i bjen
Ata po flasin per mu po nuk ka problem
Se nji dit vjen
I marr me ren
Verse 2 .
Jeee me kartela
Boj revolucion" Mandela "
Kitaren e ke pa tela
Kujdes se bie mrena
Me mu
Kush tka rrejt e ca ke menuu ?
Sa i ke pas nklas un i kam palu
Do dhe ca vjet tmerresh me mu
Tkan mashtru ingranuuu
Jam real prandaj mdun mu
Se fshi dot ca kom leshu
Energjik si pikachu
Koka bardh pija blu
Jee , e dim tgjith ca ke, ke
Ke frik vet e the ,the
Un ta boj me be ,be
Qe nuk jeni si ne , ne
Bridge.
Ik e coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja braziljana
Mkan inat coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja braziljana
Ref.
Ik e coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja braziljana
Mkan inat coju tfala
Jam si Dybala
Cocaina marjuana b*thet e mdhaja


#matolale #dybala

Commenti