Eneda Tarifa - ika larg

Pubblicato il 10 ott 2018

Commenti

 • Sa e mir

 • 🍾2018 settembre

 • A mund te gjeni kengen " Piano e vjeter- Mariza Ikonomi" kenga magjike 2002

  • Kelmend D it-tvs.com/tv/video-qCZ4FkUx8mY.html

  • Kelmend D it-tvs.com/tv/video-qCZ4FkUx8mY.html

 • Ku e gjete kte ore sa e kam kerkuar

  • @Sam MUFC po e kemi postu ne kanalin ton tash Tunen Psikologet

  • @Gold Vevo a mund ta postoni edhe klipin e Tunes - Psikologet

  • @Gold Vevo dhe FLM

  • @Gold Vevo na i gjej ato kenget e vitevd 90-ta qe i shikonim ne TVSH ;) psh Arberie Hadergjonaj

  • Ne i sjellim ato qr nuk i gjeni askund 😊